Zapytanie o zakup nawigacji TomTom One

Tutaj wymieniajcie doświadczenia i wiedzę o urządzeniach NAVI/CB a także punkty POI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
chalabala
Stefan

Post autor: chalabala »

Wzialemtego tom tom'a bo kosztował nieduzo i moglem go przetestowac. Niestety wejscie na karty pamieci nie ma, ale pamiec flash jest dosc spora i spokojnie najnowsze mapy sie mieszcza. Szkoda, ze darmowa aktualizacja tylko 30 dni;/
Warszawa 2005 | Muszynka 2005/2006 | I Bronisławów 2006| Muszynka 2006/2007 | II Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | III Więcbork 2008 | V Kozienice 2010
M
MiRo
Początkujący
Początkujący

Post autor: MiRo »

[quote=""chalabala""]Wzialemtego tom tom'a bo kosztował nieduzo i moglem go przetestowac. Niestety wejscie na karty pamieci nie ma, ale pamiec flash jest dosc spora i spokojnie najnowsze mapy sie mieszcza. Szkoda, ze darmowa aktualizacja tylko 30 dni;/[/quote]

trochę minus ze wziąłeś bez wejscia na karty sd - bo będziesz miał trochę utrudnione zadanie z wgrywaniem nowych map ale wszystko da się zrobić:)
ogólnie dobry wybór że tom tom bo naprawdę łatwa nawigacja i bardzo dokładna.
Moje Blue 6N2 ]

Obrazek Obrazek
Y
Yasiek
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Yasiek »

MiRo
po prostu zainstaluje te mapy ktore potrzebuje a nie panstwa ktore wrzucaja się z automatu i zajmuja w ch... miejsca a nigdy sie tam nie pojedzie :) Swoja drogą ja i tak wole okienka mobilowe ;)
Obrazek

Był Future_x a teraz jest Yasiek ;)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Yasiek""]MiRo
po prostu zainstaluje te mapy ktore potrzebuje a nie panstwa ktore wrzucaja się z automatu i zajmuja w ch... miejsca a nigdy sie tam nie pojedzie :) Swoja drogą ja i tak wole okienka mobilowe ;)[/quote]

A o jakich kolega mapach mówi?? TomTom'a czy jakichś innych? Bo jeśli chodzi o TomTom'a to nie spotkałem się z możliwością wrzucania dowolnych państw.Z reguły są pewne "zestawy" map, np. Western and Central Europe itd....
Awatar użytkownika
chalabala
Stefan

Post autor: chalabala »

No tam jest wlasnie central +eastern europe - ok 14 panstw chyba, w tym nasi sasiedzi z pelnym pokryciem - bez skandynawii i europy zach.
Warszawa 2005 | Muszynka 2005/2006 | I Bronisławów 2006| Muszynka 2006/2007 | II Ślesin 2007 | Kłodzko 2007/2008 | III Więcbork 2008 | V Kozienice 2010
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja / CB Radio”