Polo by Xyniu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
krzysiektoudi
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: krzysiektoudi »

Wiem że i tak tego nie zrozumiecie ale nie zmienię zdania kupię te felgi choćby nie wiem co a 20letnich felg nie chce widzieć na oczy nawet.
Chce żeby auto miało nowocześniejszy design a nie taki jak 20 lat temu, nie chce robić z tego auta zabytku tylko takie jak mi się podoba!!
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

ok to rób...
...tylko takie jak mi się podoba!!
tego nie zrozumiecie...
...no nie
Chce żeby auto miało nowocześniejszy design...
... jak zabawka z chin
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

dajcie spokój. Chłopak chce mieć lexusy, to niech je kupi. Też przez chwilę je chciałem kupić.
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""krzysiektoudi""]bo jak widziałem zdjęcia waszych polówek to na myśl mi przyszły felgi produkowane 20 lat temu[/quote]
Moje kola na przyszly sezon byly produkowane w polowie lat 80, wiec sa prawie 2 razy starsze od auta i prawdopodobnie starsze ode mnie, a mimo to sa prawie nie zniszczone - z chinskich rzeczy, to lubie kuchnie i podkoszulki :P
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Dobra bo zaczyna się pieprznik mały robić, chcesz chinole, kupuj, tylko jeżeli piszesz, że czekasz na słowa krytyki to ją przyjmij, jeżeli umieszczasz na forum publicznym swoje auto licz się z tym, że zostanie skrytykowane. I po raz ostatni: stonuj swoje wypowiedzi i zastanów się jeszcze raz zanim coś napiszesz obrażając auta i gusta użytkowników tego forum bo posypią się ostrzeżenia :!: :!: :!:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
k
krzysiektoudi
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: krzysiektoudi »

ok czekam na głosy krytyki ale zapomniałem że chodzi o samochód bez felg
na krytykę felg się nie zgodzę bo widzę że mamy inny system oceny!
Awatar użytkownika
Saymon
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Saymon »

Styling czy inne modyfikacje większe lub mniejsze polegają na spasowaniu wszystkich elementów - głównie do auta i jego stylu! :butcher: VW - marka niemiecka, auta mają klasyczny, stonowany wygląd, można je oczywiście bardziej lub mniej unowocześnić, ale mody powinny się ze sobą zgrywać, a nie rzucać w oczy jako poszczególne elementy wgl nie pasujące do auta :crazy:

Na chwilę obecną autko wygląda fajnie, inaczej od innych i na obecną chwilę nawet wszystko do siebie pasuje :oki:
Ale jak chcesz zrobić z Polówki choinkę, to od razu najlepiej kup srebrne łańcuchy i bombki i je zawieś na auto :jester: Doklejając dziwne skrzydła (przykład daję) i lśniące felgi w wyczesanych wzorach zrobisz dziwoląga a nie auto ;) I uwierz że Twoje auto w takim "nowoczesnym dizajnie" nie przykuje tyle uwagi co klasyczna Polówka czy Golf mk1/2 ;)
Pozdrawiam! :cool:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”