zderzak :(

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Xeadas
Raczkujący
Raczkujący

zderzak :(

Post autor: Xeadas »

Witam Szanowne Grono Klubowiczów
Wczoraj zaliczyłem tyłeczek czerwonej Chevroletki, na zjeździe z przejazdu kolejowego i troszkę ucierpiał mi przedni zderzak jak i pokrywa silnika :banghead: . Pomyślałem że czas zmienić mój wąski zderzak na szeroki, poszukałem troszkę na Allegro i znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/zderzak-vw-polo- ... 07154.html
I tu moje pytania a zarazem i prośba, potrzebuję wprawnego oka aby stwierdził czy ten kolor to - czarna perła, nr koloru: C9Z,
poza tym czy ten zderzak podejdzie do mojej Czarnulki 6N z 1994r, 3D
Pozdrawiam.
..Obrazek..
Obrazek
Awatar użytkownika
madmax
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: madmax »

Podejść to podejdzie na 100% ale z kolorem niestety nie pomogę. Poza tym, nawet jeśli to ten sam kod lakieru to odcień może się delikatnie różnić. Na własnym przykładzie mogę Ci powiedzieć, że poszedłem do sklepu z lakierami i mieli trzy odcienie LP3G, czyli mojego czerwonego. Ewentualnie możesz podjechać do sprzedającego i porównać, może akurat będzie pasować idealnie.
moja czerwona taczka
Ślesin 2007 ║ Więcbork 2008 ║ Ślesin 2009 ║ Pławniowice 2009 ║ Ślesin 2011 ║ Dzierżązna 2011 ║ Ślesin 2012 ║ Dzierżązna 2013
Obrazek
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote=""Xeadas""]C9Z[/quote]
LC9Z
Wyglada na to, ze to jest ten kolor. Bez perly nie ma takiego polysku raczej, ale niech jeszcze ktos sie wypowie dla pewnosci.
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

równie dobrze może to być ciemny granat w pochmurny dzień i zrobiene kijowym aparatem;)
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""Kubrick""]LC9Z
Wyglada na to, ze to jest ten kolor. Bez perly nie ma takiego polysku raczej, ale niech jeszcze ktos sie wypowie dla pewnosci.[/quote]
nie, nie, nie... LC9Z ma taki sam połysk przeciez oba lakiery (czarna perła i czarny akryl dwuwarstwowy) pokryte sa bezbarwnym - rozni sie tylko tym, ze moj jest mega czarny a ten LC9Z - czarna perła mieni sie delikatnie pod brąz, widac te perełki na lakierze w sloncu przez co ten lakier jest nieco jasniejszy niz czerrn na moim (kodu juz nie pamietam)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”