Nowe radio z niewielkie pieniądze

Forum dyskusyjne o nagłaśnianiu naszych pociech.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: stekvw »

navihaven pierwsze słyszę o tej firmie ,
i płyt nie można słuchać tylko (Odczyt muzyki wyłącznie z kart SD/MMC oraz USB, pendrive)

Ja proponuję ( Alpine , JVC , blaupunkt,,kenwood,clarion )
Sam posiadam JVC na DVD kupiony za 735zł
:victory: :victory: :victory: :victory:
Stanisław Makowski
Pasja, to najlepszy biznes.

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
Awatar użytkownika
gallus
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gallus »

Widzę że chłopaki jadą ostro więc ja ci kolego darkc polecę to radyjko
blaupunkt sydney sd27
http://allegro.pl/najtaniej-blaupunkt-s ... 07227.html
Łatwe proste na kartę SD (wrzucasz sobie na kartę co chcesz za 2 dni wywalasz wrzucasz coś innego) wierz mi to duża wygoda.
Ja je mam już 2 lata i naprawdę nie narzekam. Wybierzesz co zechcesz ale jak ktoś tu już powiedział i ja też tak sądzę lepsza Markowa używka niż marketowa nówka która jest zlepkiem kilku firm i składana przez 50 osobową firmę w Tajlandii. Bo takie coś jak sie zepsuje to się wyrzuca bo nie ma części do tego. już nie mówiąc o serwisie.
Mam gdzieś trendy i style urodziłem się po to aby sam je tworzyć i wyznaczać.
Perła:http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 56&t=12121
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

panowie upomnienia na PW. proszę o kulturalne zachowanie ponieważ forum to nie chlew w którym świnie obrzucają się swoim łajnem.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Jak może co niektórzy widzieli w moim temacie ale jestem właścicielem Alpinki z niecałe dwa tyg :) Oto ona:
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""pawellini""]Jak może co niektórzy widzieli w moim temacie ale jestem właścicielem Alpinki z niecałe dwa tyg Oto ona:[/quote]
A w którym electro world odbierałes radyjko?? Jeżeli kupiłeś je w EW wogóle?? Sorry za taki mały off top
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Jednak kupiłem w Euro RTV AGD. W Electro worldzie trzeba czekać parę dni na to radio. Szkoda że wcześniej nie napisałeś bo było w ten weekend w Media "weekend bez vatu" i radyjko do Golfa mojego kumpla kupiliśmy za 327zł :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Ja pytam dlatego że pracuje w Electro World :)
I na towar zamówiony przez internet czeka się max 2 dni. No chyba że zamówisz w piątek wieczorem to przyjedzie w poniedziałek.
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Trzeba było mówić :D
Awatar użytkownika
Angelo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Angelo »

wlasnie suff racja :scratch: . Kluca sie o jakies radia... :rotfl: :clapping: kazdy ma swoje zdanie i tyle a jak nie umieja doradzic to lepiej sie nie odzywac... :agree:
Moje Polo 6n2 1.4 benzynka srebrne :)
d
darkc
Początkujący
Początkujący

Post autor: darkc »

troche się tego obawiałem.
umówię się z kolegą co kupił sobie kiedyś chińczyka - posłucham na własne uszy czy naprawde jest aż tak dennie. i ju;]
Awatar użytkownika
suff
Wtajemniczony
Wtajemniczony
Kontakt:

Post autor: suff »

darkc jeśli masz gdzieś w okolicy sklep ze sprzętem CA albo w najgorszym wypadku sklep dla idiotów proponuję Ci jechać tam i poklikać po interesujących Cię radiach. Prawda jest taka, że w budżecie który posiadasz wszystkie radia będą grały na podobnym poziomie i powinieneś się głównie kierować ergonomią użytkowania.
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

[quote=""darkc""]troche się tego obawiałem.
umówię się z kolegą co kupił sobie kiedyś chińczyka - posłucham na własne uszy czy naprawde jest aż tak dennie. i ju;][/quote]

Tu nie chodzi o jakość dźwięku, bo w tym przedziale cenowym od radia ona nie zależy (prędzej od ustawień jakie w nim masz).

Tu chodzi o to ile takie radio za 100zł wytrzyma. Lepiej dopłacić te 50zł i kupować Sony lub Blaupunkt niż za pół roku lecieć do Biedronki po kolejny bubel.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
gallus
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gallus »

[quote=""Tomek001""]
Tu nie chodzi o jakość dźwięku, bo w tym przedziale cenowym od radia ona nie zależy (prędzej od ustawień jakie w nim masz).

Tu chodzi o to ile takie radio za 100zł wytrzyma. Lepiej dopłacić te 50zł i kupować Sony lub Blaupunkt niż za pół roku lecieć do Biedronki po kolejny bubel.[/quote]

Polyjcie mu dobrze godo. :piwo:
Mam gdzieś trendy i style urodziłem się po to aby sam je tworzyć i wyznaczać.
Perła:http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 56&t=12121
v
v-wej
Początkujący
Początkujący

Post autor: v-wej »

[quote=""Angelo""]wlasnie suff racja :scratch: . Kluca sie o jakies radia... :rotfl: :clapping: kazdy ma swoje zdanie i tyle a jak nie umieja doradzic to lepiej sie nie odzywac... :agree:[/quote]
Witam.Może rzeczywiście trochę przesadziłem :piwo: jednak chcę kolegę ustrzec przed takimi tanimi chińskimi radiami ponieważ są tandetnie wykonane z kilkudziesięciu firm,psuja się notorycznie,a każdy przecież chce mieć takie radio jak najdłużej,bo szkoda w sumie kasy wyrzucić w błoto,ale ja tylko mogę doradzić a kolega zrobi co chce :grin:
r
rolf
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rolf »

Witam mam okazje miec to radio warte to cos http://www.lg.com/pl/tv-audio-video/car ... 600URU.jsp i jaki ten subwoofer by miał byc do tego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio”