[6n2] Utrata mocy

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

1. Nie zakładaj tyle tematów o tym samym bo ktoś się kiedyś wkurzy.
2. Mówiłem: podaj numery błędów z kompa to będzie łatwiej, a nawet powiedziałbym, że w ogóle będzie możliwa pomoc. Bez tego mało kto pomoże, bo jest za dużo możliwych przyczyn.
Obrazek
j
jarecki
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: jarecki »

[quote=""sabled""]1. Nie zakładaj tyle tematów o tym samym bo ktoś się kiedyś wkurzy.
2. Mówiłem: podaj numery błędów z kompa to będzie łatwiej, a nawet powiedziałbym, że w ogóle będzie możliwa pomoc. Bez tego mało kto pomoże, bo jest za dużo możliwych przyczyn.[/quote]

sorka ale już mnie to wszystko drażni. Byłem 3 elektryków i każdy mowił coś innego a w efekcie autko do bani. Ostatni to jakiś buc nawet nie mowił jakie błedy skwitował jedynie że nic nie wymyśli a autko chodzi w trybie awaryjnym.
Co mam zrobić, sam ogólnie nie mam mozliwości sprawdzenia błędów przez kompa a kazdorazowa impreza to koszta które nic nie wnoszą a bardziej rozdrazniają delikatnie mowiąc :(
Awatar użytkownika
sabled
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: sabled »

Tutaj:
viewtopic.php?f=3&t=19571
masz spis osób z forum, które posiadają kompa i jak masz do kogoś blisko to odezwij się przez PW i powinni Ci pomóc za free albo :piwo: W końcu jesteśmy tu by m.in. sobie pomagać ;)
Obrazek
j
jarecki
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: jarecki »

[quote=""sabled""]Tutaj:
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=19571
masz spis osób z forum, które posiadają kompa i jak masz do kogoś blisko to odezwij się przez PW i powinni Ci pomóc za free albo :piwo: W końcu jesteśmy tu by m.in. sobie pomagać ;)[/quote]

Wielkie dzięki :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”