Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
lewatywy jeszcze nie miałem, także nie mam porównaniachyba masz na mysli taka litrową od lewatywy
niektóre warsztaty przyjmą taki olej za free nie będziesz musiał dopłacać tylko zapytać trzeba,Tylko co zrobić ze zużytym olejem?
rat4 pisze:lewatywy jeszcze nie miałem, także nie mam porównaniachyba masz na mysli taka litrową od lewatywyale mniej więcej o taką chodzi, ważny jest dziubek strzykawki aby był lekko stożkowy wtedy pięknie pociągnie olej bagnetem
niektóre warsztaty przyjmą taki olej za free nie będziesz musiał dopłacać tylko zapytać trzeba,Tylko co zrobić ze zużytym olejem?
Tutaj kilka sugestii co do tego problemu:
http://www.motofakty.pl/artykul/co_robi ... lejem.html
i czytamy dalej...rat4 pisze:enten po co się odzywasz jak nie masz nic do powiedzenia nawet nie doczytałeś że napisałem że strzykawka nadaje się do odsysania nadmiaru jak niechcący przelejemy ponad stan he? :glare: :acute:
rat4 pisze:do miski wchodzi 3,2 Litra także opakowanie 4 litry spokojnie starczy, takie coś samemu można zrobić bardzo łatwo trochę zabawy jest żeby to zlać, jest jeden dobry patent, odsysanie oleju przez bagnet strzykawką, a resztę przez korek spustowy,
Niektóre warsztaty nie biorą nic za wymianę, jak kupisz u nich olej także popytaj.
pozdrooj czytanie ze zrozumieniem u ciebie leży...:buziak: