Jak niektórzy może pamiętają pisałem coś o zrobieniu nowego wydechu, no i zrobiłem pod koniec lipca, a piszę dopiero teraz bo jakoś nie mogłem zebrać się na hamownię żeby sprawdzić czy to coś dało. Seryjny wydech zastapiony:
-kolektor 4-2-1 raceland owinięty bandażem izolacyjnym
-kat usunięty, zamiast niego rurka
-tłumiki seria od...Cordoby 1.6 16v ;)dlaczego? bo zleżało mi na takiej średnicy jak ma AFH czyli 50mm, a do AFH zamiennik robi tylko Bosal w dosyć nieciekawej cenie. Więc za namową tłumikarza kupiłem tłumiki od cordoby-środkowy niczym się nie różni, w końcowym trzeba było przespawać wieszaki. Różnica taka że środkowy w moim AEE miał w środku zwężke a ten jest zupełnie przelotowy. No i najważniejsze: WYKRES
nie wkleje zdjęcia bo nie ma po co, wystaczy zerknąć na mój poprzedni na pierwszej stronie i dodać 4NM :lol:. Dokładnie przybyło 0KM i 4 smutne niutki, oba wykresy praktycznie się pokrywają...A miało być tak pięknie :crazy:
Jedyny plus to to że hałas praktycznie się nie zwiększył(a ma fajny rajdowy warkot ale tylko przy butowaniu) no i mam świeżuchny kompletny wydech bo stary już dogorywał.
Dziękuje za uwagę