dzisiaj rozebrałem całą stronę kierowcy żeby podłączyć swój sterownik...po pierwsze dostęp do kabli tragiczny jeżeli chodzi o wpięcie się w wiązkę, chociaż jest to plusem, że wiązki są tak dobrze zaizolowane, jak na razie podłączyłem tylko zasilanie oraz otwieranie/zamykanie, pozostało jeszcze wpiąć się w kierunki co również idzie jak krew z nosa oraz wpiąć się w moduł komfortu, i tutaj kolejny problem, bo w końcu nie wiem gdzie on się znajduje, byłem przekonany że jest to ta czarna skrzyneczka, która trzyma się na dwóch śrubach nad bezpiecznikami, tak jakby za włącznikiem od świateł, ale w międzyczasie jak robiłem przy autku to przeglądałem również instrukcję do Polo, i doszukałem się, że owa czarna skrzyneczka to sterownik immo, co potwierdziło sprawdzenie numeru części, więc wracamy do punktu wyjścia, i na prawdę nie mam pojęcia gdzie ten moduł się znajduję...więc jeżeli ktoś ma jakąś wiedzę gdzie to szukać to proszę o pomoc

w swojej instrukcji mam jedynie napisane, że kabel który mam wpiąć podaje przez ok. 25s sygnał -200mA, i teraz też pytanie czy sygnał podawany do modułu to również "-", jeżeli nie to trzeba znowu coś dołożyć, z góry dzięki za wszelkie informację