gucio024 czytałem o tych puszkach i mogę mieć potem problemy ze spalinami na przeglądzie, więc narazie nie bawię się w te puszkowanie

co do ceny wydechu to ostatnio napisałem maila do jednej firmy, która reklamuje się że ma najniższe ceny, i odpowiedzieli mi że katalizator do mojej polówki kosztuje 3270zł

kurde kosmos za auto tyle nie dałem
Kubrick jak ja jako laik mam spradzić czy te amory jeszcze są? Kiedyś mówiono mi, że dobry amor odznacza się tym że jak dociśniemy samochód w dół to amortyzator go odbije i stanie, bez odbijania jak sprężynka, czy tak to mam zdiagnozować?
Silnik mam 1.0 i stabilizatora nie mam, nawet o tym pisałem "
wyczytałem że ten model nie ma stabilizatora"

Sprawdziłem także wachacz wg Twoich i książki zaleceń i nie ma żadnego luzu(ruszając kołem wew-zew oraz wachaczem góra-dół) a wachacz nie dobija do 'wózka'.
Dziadek13 sprawdziłem, nie są to klocki, słychać to jakby w przekładni kierowniczej, ale podjadę chyba jeszcze raqz na stację diagnostyczną do Opla, brat tam był i wykryli od razu że ma końcówki stab. do wymiany, a wcześniej brat był na stacji u takiego dziadka jak ja i dowiedział się, że zawieszenie OK i to nie jest powodem stuków.
Co do tarcia to napisałem że bakiem tarłem, i tak było jak chcesz to wyślę Ci foto porysowanego baku oraz schowka na koło zapasowe.
ko-ma Wymienię gumy i zobaczę czy mam jeszcze drgania podłogi. Postaram się to spradzić i chyba będę musiał podjechać do warsztatu bo nie mam takich kluczy, a za rozbierania kolumny zawieszenia się nie biorę, za cieńki jeszcze jestem do takich prac
Dzięki Panowie za podpowiedzi.