[6n2] Czy jest u mnie brzeczek od swiatel ?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

przy ori instalacji pod radio jest kabelek ktory to umozliwia
G
Grzela300
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Grzela300 »

A mógłby ktoś powiedzieć jak mozna te kabelki podłączyć?Miałem spięty ten gruby czerwony z tym cienkim brązowym z czerwonym,ale wtedy brzęczyk nie działa.
http://yfrog.com/2odsc00323zj
R
Razil
Newbie
Newbie

Post autor: Razil »

czujnik otwarcia drzwi jest sprawny, bo gdy otwieram drzwi to światło się zapala, to chyba brzeczek padł, od oleju jest taki sam czy inny ? bo przypominam sobie ze jak sie swiecila albo migala kontrolka od oleju, to nic nie pikalo
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

a powinno, wiec moze glosniczek z tylu licznikow sie zj***l
rozkrec i zobacz, to jest kwiestia odkrecenia 5-6 srobek 4 torx'ow i 2 gwiazdkowych, mozesz tez rozkrecic liczniki, kolejne kilka srobek, nic trudnego nawet dla laika w tych sprawach
R
Razil
Newbie
Newbie

Post autor: Razil »

to jest za tym daszkiem gdzies czy ja taki slepy albo ciemny jestem... licznika nie rozkrecam bo pozniej go nie skrece jeszcze, to wiec jak dobrac sie do tego glosniczka ?
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

odkrecasz jedna srobke od dolu daszka, sciagasz daszek, odkrecasz 3 srobki, widzisz licznik, odkrecasz dwie srobk, wyciagasz licznik, odlaczasz dwie wteyczki i masz dostep do licznika z tylu, tam jest glosniczek/brzeczyk, ja rozkrecalem licznik bez pytania sie kogokolwiek o to jak to zrobicc, rozkrecilem, zlozylem :) troche wiary ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”