Mam takie pytanie czy w każdej Poli jest brzęczek od świateł ?? bo u mnie Pola jest gola żadnej elektryki nie ma, ale chyba takie coś powinno być ? :niewiem:
zapal swiatla/wlacz kierunkowskaz, wyjmij kluczyk i otworz drzwi, powinno brzeczec, liczniki sa takie same w kadej polowce wiec brzeczyk jest, moze masz zepsuty czujnik otwarcia drzwi jezeli nie dziala to jak napisalem
jak masz w bagazniku pompke po prawej stronie za tym materialem to znaczy ze masz centarlny niesprawny, jezeli nie ma tam nic to znaczy ze nie masz centralnego, masz gdzies na forum temat "prosby o sprawdzenie vin" zapytaj tak sie tam to ktos ci sprawdzi i poda jakie masz wyposazenie
Hm mi ten brzęczyk też przestał działać "na światła",ale np. jak podczas jazdy zaciągnę ręczny,to po krótkim czasie zaczyna piszczeć,nie sądze żeby dwa brzęczyki wstawili,gdzie tu leży problem to nie wiem.
to moze w takim razie cos z licznikem nie tak, na odleglosc ciezko stwierdzic, tak to jest z uzywanymi samochodami, niewiadomo co poprzednicy z nimi robili, poza tym na recznym trzeba jechac przez pare sekund zeby pipczalo
grzela moim zdaniem w tym czujniku lub gdzies na kablu od niego
[quote=""Razil""]oo dźwięk jest taki jak przekręca się na zapłon[/quote]
Chodzi Ci pewnie o pompke paliwa,jak otwierasz drzwi kierowcy wtedy się załącza.
A już wiem co było nie tak u mnie,mam nieoryginalne radio podpięte pod stałe napięcie(zmostkowane kable),żeby trzymało pamięć.Jak rozłączyłem to brzęczyk zaraz się włącza przy zapalonych światłach i kierunkach.Ktoś to opisał w dziale 6n.
Dałoby się jakoś to podłączyć żeby brzęczyk działał i radio nie traciło pamięci po wyjęciu kluczyka?