[polo 6N] by dzienciol

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: dzienciol »

[quote="incognito89"]Zgadzam się z Lyszykiem w 100% ba nawet w 101! totalnie zgniotło mi światopogląd! jedyne do czego się dowale to zabudowa bo mi totalnie nie podchodzi ale reszta jest poprostu słitaśna!! poczesaną mam glowe![/quote]

dzięki ziomeczku :) myślę że jak ogarnę zabudowe do końca to będzie ok :)

[quote="LyszyK"]No i takie foty gabloty mi się widzą ... Nie ma to jak amatorska sesja ukazująca uroki auta :crazy:

Jest ***********...Najładniejsze polo w PL ;) . pOgraTuloWać ziomek[/quote]

Nie wiem czy najładniejsze ale dzięki za dobre słowo :)

[quote="borys_wrocek"]co to za lampa ?? bo faktycznie ryje beret.
swoją drogą ostatnio odpaliłem hoffele i przejechałem się parę metrów, to jakość światła powala na kolana, odczucie jakbym wcześniej jechał na postojówkach.[/quote]

Lampy to home made na soczewce D2S bez pozycji :D do ogarnięcia jeszcze tylko kierunki żeby zlikwidować daszek nad żarówką :)

Ogólnie już jestem coraz bliżej tego co chciałem osiągnąć.

Kilka postów wyżej mówiłem coś apropo Air i 1.8T - taki był plan.

Jednak po dłuższych przemyśleniach stwierdzam że w tym aucie to już nie ma sensu , po głowie chodzi mi nowy projekt który już teraz niszczy moją dziecięcą psychikę i mam nadzieję że za rok bądź dwa zostanie zrealizowany , niestety wykonanie tego to około 40tyś zł , więc nie wesoło :)

Tak czy inaczej dzięki wszystkim za dobre słowo , nadal twierdzę że ostro napędzają takie słowa do dalszej pracy :)

Ogarnę lampy , zabudowę , audio , dokładkę i będzie ok :) Myślałem też nad wąskim rantem z przodu ale moim zdaniem wąski Rm nie robi szału , Rs tak ale nie Rm :/

Dzięki chłopaki !
Awatar użytkownika
DanielJar
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: DanielJar »

nowy projekt ?? zdradź jakieś szczegóły, skoro ma kosztować 40k to musi być coś wyjątkowego :D
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote="dzienciol"]Jednak po dłuższych przemyśleniach stwierdzam że w tym aucie to już nie ma sensu , po głowie chodzi mi nowy projekt który już teraz niszczy moją dziecięcą psychikę i mam nadzieję że za rok bądź dwa zostanie zrealizowany , niestety wykonanie tego to około 40tyś zł , więc nie wesoło :)[/quote]

ciekawe co mu chodzi po głowie???????????
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

Tajemnica ;) Ale zostajemy w VW :)

Trzeba iść do przodu :)

@Borysie ! Odp mi na Pw w sprawie dolotu od Kasa ! Z góry dzięki !
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

[quote="niuniek84"]ciekawe co mu chodzi po głowie???????????[/quote]

calibra country w gazie
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

[quote="incognito89"]

calibra country w gazie[/quote]

Nawet jakieś linki ostatnio na GG podsyłał ... Zderzaki , dokładki , pogubić się można było :crazy:
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

No No Calibra w Gazie ;)
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote="incognito89"]calibra country w gazie[/quote]
http://gilbert0.wrzuta.pl/audio/4nHHcbl ... libra_team :D
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

dziencioł dałeś konkretnie polo jajach polo miażdży, jednym słowem full wypierdo,,,l :oki: takich ludzi jak Ty, inco, lyszyk, szanuje maja swój cel i do niego dążą bez pierniczenia, a nie " co to bym nie zrobił " i druciarstwa jak co u niektórych :grin: tylko z dopieszczeniem każdego szczegółu :)

Wybaczcie jak kogoś obraziłem ale mam jeb...la na punkcie detali i wszystko u mnie ma być richtig zrobione :piwo: jak mieć pasję to konkretnie z jajem a nie po łebkach :crazy:

:amen: :amen: :amen:
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

mario'
dzięki śliczne , mam tak samo jak ty , jeżeli zaczynam coś robić to ma to być zrobione profi , dlatego jeszcze trzeba ogarnąć delikatnie polo :)

tak czy inaczej , po 10 (czyt. po wypłacie :D ) jadę zrobić rozrząd bo wypada w końcu po półtora roku jazdy ;) , oleje i takie różne , potem znajomy ogarnie zabudowę , obszyje w docelowy kolor do tego wszystko przygotuje pod wsadzenie głośników :) jakieś new foty może niebawem ;) albo po ogarnięciu wszystkiego :)

aha dodam jeszcze że do środka trafiły słupki z miejscem pod tweeter , mam zamiar ogarnąc kierunki , wrzucić postój , wypolerować dach i maskę bo są straszne ;)
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

z nowości to dziś jadąc do pracy wysypało mi się coś w skrzyni , skrzynia lub mam nadzieje sprzęgło :) auto do odbioru za tydzień :/
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

[quote="dzienciol"]z nowości to dziś jadąc do pracy wysypało mi się coś w skrzyni[/quote]

pozakładali takie szerokie koła to i skrzynia cierpi :banghead:
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

po prostu te skrzynie są za słabe jak na tak "mocne" silniki :( , auto stoi pod domem dopóki nie znajdę skrzyni itp , zastanawiam się tylko skąd namotać 2000zł na wszystko włącznie z rozrządem :) zrobię wszystko i auto idzie na sprzedaż więc ktoś będzie miał gotowe auto :)
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

dzienciol 2000 zł??? przesadziłeś panie z kwotą
Awatar użytkownika
dzienciol
Zainteresowany
Zainteresowany

vwkas18
skrzynia powiedzmy 700 + sprzęgło 400 + robota 200 + rozrząd 300 + robota 200 = no 1800zł ;)
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”