[quote=""Larson""]naklejka nie pasuje w tym miejscu, no ale to kwestia gustu[/quote]
ta naklejka to wlasciwie testowo, nie wiedzialem gdzie i czy wogole ja przyklejac
stwierdzilem ze nakleje w dolny lewy rog a jak nie przypasuje to zawsze mozna usunac :crazy:
[quote=""Słodki""]z tyłu mógłbyś go trochę szerzej postawić [/quote]
mam dystans 15mm, ale z przodu zachodzi bez problemu na piaste na to centrowanie a z tyłu blokuje go zaslepka lozyska, bo jest taka okrągła blaszana jak w 6n2 i musze chyba przetoczyc te dystanse lekko, pozatym koniecznie pojdzie w doł tył bo do tej klapy musi byc nizej i deko szerzej
Takie polówki w jednym miejscu...sesja powinnabyc MEGA :acute:
Front Twojego 6n wygląda jak kociak :good: ,przymierz bra jak by to wyglądało. Możesz się zgodzic ze mną lub nie,ale jak dla mnie design borbetek jest zbyt mało ekstrawagancki do Twojego autka.
[quote=""Kamil88C""]ale jak dla mnie design borbetek jest zbyt mało ekstrawagancki do Twojego autka.[/quote]
w 10000% się z Tobą zgadzam, jest za nisko i słabe koło, zawias jeszcze w tym sezonie napewno zawita gwint, a koła...hmm nie wiem czy w tym sezonie, ale napewno się to zmieni :piwo:
[quote=""krzyDOLAR""]skąd wytrzasnąłeś nalepkę legalizacyjną?[/quote]
ze swojej ori blachy
[quote=""Skfarek""]można podrasować, jak pisałeś kiedyś środek w biały i będzie lepiej [/quote]
doszedlem do wniosku ze nie bede kombinował te borbety są w ori lakierze w bdb stanie, ranty poprawie polerke i beda na ten sezon a przy sprzedazy z ori lakierem nie ruszone borbety latwiej bedzie sprzedac