To się nie mogę doczekać kiedy będę mógł się wymieniać poświadczeniami z użytkownikami podobnych mobili. A wracając do dziadka to trafiła sie sztuka bez rdzy z zewnątrz , nie mam pojęcia w jakim stanie jest podłoga, Kółka już zafundowałem se , na razie Steffan Brock 7x13" , chyba najładniejszy wzór, oczywiście jest plan zdobyć MOHAG,RSL, w każdym bądź razie chciałbym 7/8x13". Reszta zostaje oryginał, przynajmniej będe sie starał żeby tak pozostało. Oczywiscie zawias dziś przybędzie -80/-80 chyba powinno wystarczyć. Firma jakaś niemiecka, zresztą autko będzie do lansu, a nie na rodzinne wycieczki więc nie potrzebuję aż takich firmowych. Mam też pytanie odnośnie uszczelek do szyb gdyż u mnie są z klinami chromowanymi, chciał bym na razie zastąpić je zamiennikami bez chromu, i powoli poszukać tych klinów i dlatego moze wiecie czy w ogóle istnieja takie zamienniki, Na tynej szybie mam wlaśnie taki zamiennik. Poszukuję też zderzaków oryginalnych , być może wyrzeźbię coś samemu podobnego do oryginału. I najważniejsze, chcę się oczywiście pochwalić moim złomkiem ale jak u się foto wkleja

? Oczywiście pozdrawiam ALLE BUNDES MANIAK MOBILE MuleZ