czy warto zakladac gaz 1,4 aex???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
kolunio21
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: kolunio21 »

borys_wrocek pisze:gadasz pierdoły że zbiera mi się na wymioty.
Inżynierowie zaprojektowali silnik na benzynę bo byli jeszcze za głupi i mieli za mało wiedzy i technologi żeby wymyśleć coś nowego, a obecnie kiedy są takie możliwości to są one blokowane przez koncerny naftowe robiące wszystko żeby cie je...ć w tyłek.
Swoją drogą ile jeździsz rocznie ??

Ja jeżdzę sporo i nie mam zamiaru się dawać okradać. Zresztą temat był już wałkowany wielokrotnie.

Każdy ma swoje zdanie;) ja gazu nie uważam i dla mnie to nie jest paliwo :butcher: i za żadne pieniądze bym auta nie gazował choć by mi dawali dożywotni jego zapas.Takie jest moje zdanie.
A rocznie robie ok.20tyś.km.;)
Pozdro.
Awatar użytkownika
Redmitsu
Początkujący
Początkujący

Post autor: Redmitsu »

[quote=""borys_wrocek""][quote=""Redmitsu""]Podepne sie do tematu bo ostatnio zaciekawila mnie instalacja gazowa. Jak wypada instalacja gazowa ( oczywiscie mowimy tutaj o porzadnej instalacji ) w polowkach w wersji GTi np 6N badz 6N2? ;)[/quote]
hmm lepiej nie wspominaj bo cię zjedzą. Raczej ludzi którzy chcą jezdzić tanio nie ładują się w gti bo to są dużo droższe auta, i raczej nie do jeżdzenia w emeryt style.[/quote]

Hm wiadomo ze z poczatku bym jezdzil na benzynie, do czasu kiedy stwierdze ze drogi to zabieg w takiej polo. Jezeli sie orientuje to wiem ze mozna zmieniac co dostaje silniczek wiec w pozniejszym czasie na dlugie trasy wolalbym wybrac gaz a gdy mam ochote poszalec to przeskakiwalbym na benzynke.

wersja GTi mi sie strasznie podoba ze wzgledu na wyposazenie i te fotele :) imo miazga. a 125km robi swoje nawet na gazie :)
m
marcin86
Swój
Swój

Post autor: marcin86 »

Nie mysl sobie ze jezdzilbys tylko sporadycznie na gazie, zobaczylbys ze nie ma roznicy w mocy na LPG to jezdzilbys na LPG. Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Jesli mozna jezdzic taniej to trzeba tak robic. Z reszta temat wiele razy walkowany i nigdy nie dojdzie sie do porozumienia. Sa zwolennicy i przeciwnicy LPG. Mysle ze odpowiedz na pytanie w temacie zostala juz zawarta takze nie walkujmy tego dalej.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

Wedle życzeń,
zamykam temat. :grin:
civic r18a2/407 1,6 HDi
Zablokowany

Wróć do „pozostałe”