Opcja 1 którą podałeś Justice też mi by odpowiadała.Trzeba troszkę porobić przy nich pomalować itd i myślę ze wyglądało by ok.Ktoś może jeszcze by się wypowiedział na ten temat?Opcja pierwsza może być?
[quote=""dziczek88""]Jak już jakieś kupię w końcu to też pomaluję na czarno.Jedyny słuszny kolor w białej poli:)[/quote]
I to mi się podoba
P.S. Jak możesz, podbij mi temat Chcę wrzucić 1 fotkę ze zlotu, a nie chcę pisać posta pod postem
dziczek88
Nie nastawiaj się że za małe pieniądze kupisz fajne felgi z oponami. Ja za swoje dałem prawie tyle ile za te co Damian Ci zapodał, więc to nie jest wygórowana kwota. Te felgi VW to Indianapolis (poprawcie mnie jeżeli się mylę), ale osobiście zastanawiałbym się nad którymiś z tych co podałem Ci w pierwszym moim poście tutaj. Oczywiście zrobisz jak uważasz, ale mimo wszystko warto rozważyć moje propozycje
Rozumiem doskonale że za półdarmo nic nie kupię,ale nie chcę też wywalać pełno kasy na wypasione alumki bo przewyższą wartość samochodu .Myślę że te indianapolisy nie są aż takie złe w tej cenie.Pomalowałbym je w czarny mat zakupił do tego nowe oponki i można śmigać.