Bitch Cruiser by edi - koniec

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Przymierzałem się do zmiany kierunków przednich na pomarańczki z lamówką, bo są już przystosowane do postojówek, ale niestety gryzie się to z kołem, więc w tej kwestii pozostaje mi tylko kupić czarne cleary, a na tył hella black, chyba że ktoś by się chciał rozstać z czarnymi hella led z 6n2 :jester:

[quote=""mario6n""]ja bym go jeszcze do ziemi centa przybliżył [/quote]
Kurde, uwierz że nad tym pracuję, ale na chwilę obecną niestety musi tak stać jak koza - po usunięciu rantów będziemy działać. Pociesza mnie jedynie fakt, że nowa dokładka posadzi optycznie mordę niżej, więc może będzie ciut lepiej.

W każdym razie dzięki za sugestie ;)

PS malował ktoś w czarnuchu klamki zewnętrzne na połysk?
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

maluj klamy jak będzie u blacharza, od pasażera bez zamka zastosuj ;)
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

Panie kiedy te kierunki zmienisz zrób białe z lamówką w koło!! nic lepszego nie ma na serie lampy nic nic nic!
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Szczerze to myślałem nad czymś takim:
http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item. ... =987877704
białe z lamówką miałem i wtedy mi się nie podobały, no ale nie mówię że kiedyś do nich nie wrócę.
Najbardiej podobają mi się pomarańczki+lamówka i w tym postojówka, ale to niestety gryzie się u mnie z kołem (sprawdzałem->padaka niebywała).
Awatar użytkownika
przemek6189
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: przemek6189 »

Ładne te co są na aukcji fajnie one mogą wyglądać :oki:
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

Kurde masz ori smoked to nie rób z pizdy jeziora tylko dawaj ori migacze z lamówką. Nie wiem co to za moda zeby do ori smokeda dawać takie migacze... Pany olaboga :D
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Hmm, moim zdaniem ładniej pasują migacze od Depo. Zobacz u mnie jak to się komponuje ze smoked frontem.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Kurna gdyby nie to że to Cleary nie byłoby problemu, a tak właśnie trochę lipnie, bo ori lampa a obok przezroczysty migacz. To mogłoby fajnie współgrać z in.pro przerobionymi na smoked, a takich niestety nie mam.
Się zobaczy - migacze to nie majątek i można mieć kilka par poza tym :jester:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""_edi""]mogłoby fajnie współgrać z in.pro przerobionymi na smoked[/quote]
z czarnymi Powerlookami lepiej :D U Paffcia widziałem i jest mega :D Ale i tak jestem zdania że Depo są ładniejsze :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Co Wy wiecie o migaczach do smoked?
Obrazek
Tylko czarne Hella tu pasuja :D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

taki mały off topic pozwolę sobie zrobić,
od jakiegoś czasu zauważyłem w prawie każdym temacie" zrób tak i tak, zobacz u mnie, wygląda zajebiście""najlepiej to ja mam zrobione itp" wybaczcie ale takie coś mnie irytuje, cieszę się że podoba wam się to co macie, ale z tego co wiem to edi nie ma ani białego koloru, ani pomarańczowych felg, i tak można by wymieniać... po postępach w pracach u ediego można zauważyć że lipy nie robi, więc myślę że można się ograniczyć tu jak i w innych tematach do tego jakby to wyglądało na aucie, mi się podobają akurat te kierunki co masz, tylko można było by je troszkę przepolerować, albo zrobić od nowa na białych oryginalnych kierunkach, bo nie będzie pasować całe autko się będzie ładnie świecić a matowe kierunki;p

pozdrawiam serdecznie, :beach:
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

[quote=""damianese""]mi się podobają akurat te kierunki co masz, tylko można było by je troszkę przepolerować, albo zrobić od nowa na białych oryginalnych kierunkach, bo nie będzie pasować całe autko się będzie ładnie świecić a matowe kierunki;p[/quote]
A zamiast kombinowac z robieniem bialych na czarno, wystarczyloby kupic odpowiednie czarne od Helli ;]
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote=""Kubrick""]A zamiast kombinowac z robieniem bialych na czarno, wystarczyloby kupic odpowiednie czarne od Helli ;][/quote]
Miałem akurat białe kierunki, puszkę czarnego motipa do lamp i chwię wolnego czasu, poza tym byłem ciekaw efektów, także wówczas zamawianie czarnych od Helli mijało się z celem :beach:
Poza tym te czarne od helli nie walają się cały czas po allegro, więc nie jest to też takie hop-siup ;)
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

[quote=""_edi""]Poza tym te czarne od helli nie walają się cały czas po allegro, więc nie jest to też takie hop-siup ;)
[/quote]
To fakt, widzialem je raz czy dwa na Alledrogo,a na samochodach - cale 2 komplety ;]
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Dziś kurier takie coś do domu przytachał (thx za wskazówki inco)
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”