Ekstra autko, wszystko jak najbardziej na plus (poza wlewem) i powiem Ci, że nawet ta dwururka mi tu pasuje (sam się sobie zdziwiłem) :oki:
Jedynie trochę byś musiał lampki z tyłu spasować, bo wydaję mi się, że odstają, no i może listwy boczne out?
Pozdro!
Super, podobnie jak poprzednie zielone :good: ale widzę że silniczek konkretniejszy i wypas wiekszy . Bardzo fajna ta dwururka, to jest jakiś tłumik czy dospawane końcówki? Ile średnicy ma pojedyncza rurka?
Wydech na plus!
Kolor na plus!
gleba na plus!
koło jest ok!
ale jednak lampy tylne i listwy na drzwiach to totalnie jak dla mnie porażka, ja nie referuje takich lamp więc to tylko i wyłącznie moje zdanie! Ogół jest bdb! podoba mnie się to!
zapodaj lampy te co trzymasz pod poduszką Ty wiesz
do zobaczenia pozdro
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
w czerwieni polóweczka prezentuje sie bardzo ładnie..
tym bardziej tak zadbana !!
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
incognito89
Dokładnie tak jak mówisz lampy beda zamontowane w przyszłym tyg xenon juz kupiony i kierunki czarne orginalne helli:) Borek
Brak kata wspawana strumienica a tylny wydech to jakis sportowy chciałem jak najskromniejszy bo musiałem cos załozyc bo dziura w zderzaku juz była.Ale dzwiek to jest jak by tam siedziałlo 1.6vr6