Bitch Cruiser by edi - koniec

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote="Kamil88C"]Sporo odważników Ci zamontowali przy wyważaniu. :butcher:[/quote]

patrząc na to z drugiej strony to dobrze, że zamontowali odważniki, a nie trzeba prostować felgi, więc nie widzę problemu, skoro koniec końców dało się ją wyważyć
temat felgi + opony na razie ogarnięty, teraz blacha, a potem jeśli wszystko potoczy się tak jak powinno, wnętrze
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

[quote="_edi"]Sporo odważników Ci zamontowali przy wyważaniu. :butcher:[/quote]
Panowie nie sugerowałem naprawianej felgi,tylko ciekawie to wygląda z taką liczbą odważników.
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

odważniki są tak czy siak od wewnątrz, więc nie będą widoczne, a na pewno nie w taki sposób jak na foto, bo koło jest oparte i stoi mocno pod kątem
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no ten robak niech wyp.. ucieka z autka:D jak bedzie jutro pogoda to mozna zrobić jakąś rundkę:D nic sie robakiem nie martw wszystko będzie wporzo! :blind:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Stało się, jest i gwint. Chwilowy setup wygląda tak:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety na zimowych kółkach niżej nie da rady bo trze przy skręcie, raz że zimowe balony, dwa że niski offset też robi swoje niestety. Bądź co bądź mi się podoba - tym bardziej, że to setup na tydzień, może dwa - aż do zmiany kółek na letnie.
Wrażenia z jazdy bezcenne, twardo niezbyt, ale trochę pingpong, no ale to tylko technix niestety. Poza tym da się przejechać próg zwalniający
Na ostatniej fotce widać wgniecenie w nadkolu - też będzie usuwane.
Następny cel - eliminacja rudolfa zagnieżdzonego na autku :assasin:

PS Fotki trochę niekiepawe bo telefonem robione, niestety kobita zabrała aparat, bo dziś ma przymiarkę sukni ślubnej - także i dla mnie i dla Niej dziś jest bardzo ważny dzień :D
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

gratki!!! :szefu: dużo zostało jeszcze gwintu? nie mogę się doczekać aż bedzie na różowych felach będzie gnieść cyce:D:D:D
nisko i szeroko się robi!:) :beach: podziwiam że nie korci cię założenie już letniego obuwia!:) ja już nie wytrzymałem i dzisiaj obułem :D
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote="damianese"]gratki!!! dużo zostało jeszcze gwintu? nie mogę się doczekać aż bedzie na różowych felach będzie gnieść cyce:D:D:Dnisko i szeroko się robi!:) podziwiam że nie korci cię założenie już letniego obuwia!:) ja już nie wytrzymałem i dzisiaj obułem[/quote]
Pewnie 3 do 5 cm zostalo pewnie.Ja juz na swoich letnich jezdze od miesiaca.
Jak wrzucisz 14 45 to bedzie fajnie wygladalo jak german.Pod warunkiem,ze gwintu nie bedziesz podnosil.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="przem_polo"]Pewnie 3 do 5 cm [/quote]
zdecydowanie bliżej 3cm, ale dokładnie nie wiem ile, jutro będzie ustawiany, bo wogóle jest trochę krzywo - czuć na kierownicy

[quote="przem_polo"]Jak wrzucisz 14 45 to bedzie fajnie wygladalo jak german.Pod warunkiem,ze gwintu nie bedziesz podnosil.[/quote]
stronę wcześniej dokładnie napisałem co będzie i temat kółek pozostaje w tym roku bez zmian, a gwint na letnim setupie będzie musiał iść trochę do góry

[quote="damianese"]podziwiam że nie korci cię założenie już letniego obuwia!:) ja już nie wytrzymałem i dzisiaj obułem[/quote]
jasne, że korci ale wkur@#$ mnie ta blacha, bo miał być kontrast różowy vs czarny, a niestety na razie pomiędzy nimi jest jeszcze rudy
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

no edi teraz jest malina hehe wyglada kozacko, teraz tylko cala geometria razem z katami i bedziesz krolem szos ;] Pozdro robi sie wysmienicie a z felunkiem bedzie faworyt ;)
Awatar użytkownika
rurektuning
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: rurektuning »

No no ładnie siadł, tylko nie ma jak zobaczyć na żywo :thumbsup: !! A i bajtlika sie na ziemi nie kładzie bo pieniądze uciekną he
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="rurektuning"]No no ładnie siadł, tylko nie ma jak zobaczyć na żywo[/quote]
no to może niedziela pod realem? gadałem o tym z Bartkiem, ale dzwonił do mnie jak spałem po nocce i niewiele z tej rozmowy pamiętam :P
[quote="rurektuning"]A i bajtlika sie na ziemi nie kładzie bo pieniądze uciekną he[/quote]
żeby jeszcze miało co uciekać :rotfl:
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote="_edi"]stronę wcześniej dokładnie napisałem co będzie i temat kółek pozostaje w tym roku bez zmian, a gwint na letnim setupie będzie musiał iść trochę do góry[/quote]
Jak podniesiesz 2cm do gory i dasz te kolka 45 15 to tez bedzie przyzwoicie wygladac.
Zreszta felga tez super, bedzie przykuwac uwage.Taki znak rozpoznawczy.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
rurektuning
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: rurektuning »

[quote="przem_polo"]no to może niedziela pod realem? gadałem o tym z Bartkiem, ale dzwonił do mnie jak spałem po nocce i niewiele z tej rozmowy pamiętam :P[/quote]

Jak będe miał samochód to nie ma sprawy. chyba że podjade z Bartkiem
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

Panowie, skończył się czas glebogryzarek. Dobrze będzie byle by zgrać nadkole z kołem, ja służę pomocą i zapraszam na garaż :)
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote="incognito89"]służę pomocą i zapraszam na garaż [/quote]
na pewno z tego zaproszenia skorzystam, bo mnie ciekawi to tam się z Twoim dzieje :D
a glebogryzarki niedługo nie będzie, no ale trochę się jednak chciałem lowriderem pobujać :P
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”