[quote="niuniek84"]a co do słupków to które? wewnątrz czy na zewnątrz?[/quote]
Ja mówie cały czas o wnętrzu. Wewnętrzne plastiki na słupkach+podsufitka obita czarnym podsufitkowym materiałem
Nie, czarnym materiałem takim jak ori podsufitka. Słupki to samo, bardzo elegancko da się tym obkleić używając kleju tapicerskiego. Całą operację raczej da się wykonać samemu także koszt będzie samego materiału. Daszki przeciwsłoneczne wypadałoby znaleźć od Golfa 20 jahre bo są czarne, z rączkami cos trzeba wymyslić czyt. po prostu je pomalować no chyba że od jakiegoś innego modelu można kupic czarne. Ale to plan dalszy w hierachii zadań na ten rok
rączki daszki lampki mozna z polo 9n3 GTI ibizy Cupry Golfa GTI V audi s line lub s itp. Allegro w tym kroluje ogolnie. Nawet wiem ze ktos podsufitke czarna od polo 9n3 GTI sprzedaje moze i ma raczki i daszki. Fajnie jak by to bylo ori wszystko VW/AUDI
Polo wygląda jakby dopiero zeszło z taśmy zadbane mega wygląd zajebis** zmiany też idą w dobra stronę , skąd dorwałeś srebrne klamki? pasują idealnie w miejsce starych?
Założyłem wreszcie letnie kółka . Coprawda to te same felgi co rok wczesniej, ale zimowymi wieczorami przechodziły kurację odmładzającą i efekt jest oto taki(sorry za marne zdjęcia i brudne auto):
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku