Temat zaakceptowałem i przeniosłem do odpowiedniego działu. Offtopic był złym miejscem na tego typu tematy. Uważniej rozglądaj się zanim cokolwiek napiszesz.
Da radę coś takiego zrobić. Tylko musisz kupić scyzoryk z odpowiednim grotem czyli grotem, a poźniej w zanieść go do zakładu dorabiającego klucze.
Nie kazdy zaklad godzi sie na takie cos, sprawdzone na moim przykladzie, niektorzy mowia ze dorobia tylko na swoich grotach a na pytanie czy ma taki(tu mu go pokazuje) pada odpowiedz ze takich nie ma :banghead:
[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 28&t=14553]Moje Tornado Red/Black Polo ]
-------------------------------------------------------
Kozienice 10r.
Wilcze Laski 10r.
Pławniowice 10r.
Ślesin 11r.
Przełazy 11r.
Dzierżązna
Mam taki grot dorobiony - właściciel punktu dorabiania kluczy nie robił łaski i na poczekaniu wykonał mi grot - cena nie pamiętam dokładnie ale w granicach 10-15 złotych.
Mi się wydaje że jak ktoś ma za dużo zapasowych kluczy to na upartego sam by coś takiego wyrzeźbił. Ściąć uchwyt na prostokąt i lekko naciąć. Aczkolwiek nigdy nie widziałem w rzeczywistości jak wygląda taki pilot i grot na żywo.
Witam. Podepnę się do tematu z uwagi tej iż przerobiłem ten temat z takim samym pilotem i grotem. Pilota kupiłem z centralnym zamkiem i grotem do 86c.Grot dorobiłem w punkcie dorabiania kluczy. Przyznam się szczerze że nie używam tego z uwagi na długość kluczyka który sięga wysoko pod kierownicę,jest małowygodne przekręcanie nim,więc pilota używam do centralnego a odpalam orginałem. :crazy: