Elektryczne lusterka 6n - podstawowe pytania

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Elektryczne lusterka 6n - podstawowe pytania

Post autor: paffcio »

Na wiosne mam zamiar do swojego 6N zalozyc elektryczne i podgrzewane lusterka z 6N2 - lewe z anglika.

Zakupiłem już kompletne wiązki drzwi z 6N CoCo - czyli full opcja i tutaj kilka pytań:
-czy wtyczki w lusterkach z 6n2 są takie same jak w 6n??
- jakie dodatkowe przewody musze puszczać
- czy dostepny jest jakis manual odnosnie montazu luster z 6n2 do 6n (chodzi mi o schematy)

Wszelkie rady i odppowiedzi szczegolnie na 1 i 2 pytanie mile widziane...

dzieki!! :piwo:
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

Mały up i jeszcze jedno pytanie...
Czy w 6n po lifcie wiązka kabiny jest juz "dostosowana" pod instalacje elektrycznych lusterek tak jak jest to w przypadku halogenów (przewód na 13 pinie), czy jednak bede musiał w kabinie tez puszczac kable oprócz tych wiazek w drzwiach oczywiscie ?

Jeszcze jedno, czy pod lusterka z 6n2 bez problemu podłączę przełącznik z 6n ? :)
Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

podpinam sie do tematu :) niech ktos pomoze :grin:
Awatar użytkownika
szkodnik
Początkujący
Początkujący

Post autor: szkodnik »

jako ze u siebie założyłem i działa mogę powiedzieć że instalacji nie ma pod lusterka, przycisk będzie pasował nie wiem jak z wtyczką czy jest taka sama ale przyciskiem da sie wysterować lusterka u siebie mam przycisk z golfa. z tego co wiem to zasilanie do regulacji lusterek w wersji z jest razem z tylną wycieraczką natomiast u siebie zrobiłem z plusa do zasilania alarmu z dodatkowym bezpiecznikiem, podgrzewanie mam razem z tylną szybą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”