Witam.Ostatnio kupilem ANGEL EYES http://moto.allegro.pl/item491841376_re ... a_hit.html i strasznie kiepsko swieca.Co jest grane?
Pozatym w srodku lampy jesti przelacznik gora dol taka sprezyna.W jakim polozeniu ja ustawic?
szkoda ze założyłeś lampy... bo do przesłon jest na spodzie lampy instrukcja... mozna je przełączać na tryb lewo i prawo stronnego ruchu... Niestety nie pamiętam jakie jest ustawienie dla prawo... Kiepsko swiecą Tzn?? W czym problem??? za blisko, za słabe światło?? Jakie masz żarówki??? U mnie jest problem tego typu że kupiłem lampę z wada fabryczną... Odblysnik spada z zaczepu i lampa świeci w ziemie... Ale gdy jest zaczepiona to świeci lepiej jak seria ja jestem zadowolony z tych lamp... No po za tym że jest jedna do reklamacji
Potrzebujesz opinii, porady technicznej pisz na gg lub PW
Po prostu za slabo swieca a zarowki mam H7 OSRAM NIGHT BREAKER i jak mialem orginalne lamp to swiecily rewelacyjnie.U mnie na dekielkach od lamp jest cos napisane. Ale nie pamietam co.Ja ten przelacznik dalem do gory.A jakie masz zarowki?
Najpierw podjedźcie prostopadle do muru(ściany) tak na odległosc metra... I sprawdźcie czy macie w dobrą stronę ustawione przesłony slad światła powiniem na górze wygladac tak __/ __/ (wyżej z prawej strony) I obie lampy powinny być na tym samym posiomie... Jezeli zagiecie jest ok, to wycieczka do diagnosty... może lampki za nisko??? Wiecej pomysłów nie mam... Moje oprócz defektu swiecą super...
podniosłem trochę lampy. faktycznie prawa była trochę za nisko. jak wrócę to napiszę czy jest lepiej. dzięki chłopaki.pzdr
-- Wto Gru 02, 2008 6:30 pm --
mam jeszcze jeden problem. W lewej lampie nie działa ręczna regulacja (pod maską) ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Jak kręcę to po prostu obraca się a lampa nie idzie w górę ani w dół. Pomocy!!!
A czemu nie zalożyłeś silniczkow z fabrycznych lamp??? przeciez reczną regulację się wyjmuje i zastepuje silniczkami... nawet wiazka jest do tego.... Byc może masz tę sama wade co ja... i nie trzyma ci któryś górny uchwyt odbłysnika... Albo zwyczajnie ktoś ci gwint przekręcił
hmmm ...
ja mialem ten sam problem , jak zalozylem te lampki na zarowkach h7 to byla porazka w porownaniu do oryginalnych lamp ...
sytuacja sie zmieniła jak zalozylem xenony ... ale zeby bylo to jakies zniewalajace swiatlo to raczej niebardzo ... troche jestem zawiedzony ... mysle ze jak zalozyl bym xenony do oryginalow to bylo by naprawde miodzio .... a tak to jest srednio ... lapmy sa dobrze ustawione i wogole ale tak jakby soczewka nie przepuszczała całego swiatła ... :/
Witam ja czytałem na forach o tych ANGEL EYES i że ponoć jak nie kupisz jakiejś orginalnej firmy to ponoć kiepsko świecą nie wiem też chciałem kupić ale troszkę się boje że kupie jakieś lipy pozdrawiam
mam fk angel eyes z ksenonami H7R i jest rewelacja. swieca o niebo lepiej niz fabryczne. teraz widze gdzie jade. co do ustawien to polecam stacje diagnostyczna a nie reczne regulacje na oko. moj diagnosta i tak zawsze podnosi ciut wyzej linie cienia