przem_polo gratulacje :good: masz rację nowaczek087 to mój młodszyo 3 lata brat tak naprawdę do kupna polo to ja go namówiłem i nawet byłem przy zakupie To Ja go zaraziłem polomanią hehehe
[quote=""niuniek84""]przem_polo gratulacje masz rację nowaczek087 to mój młodszyo 3 lata brat tak naprawdę do kupna polo to ja go namówiłem i nawet byłem przy zakupie To Ja go zaraziłem polomanią hehehe[/quote]
Nie zorientowalbym sie gdyby nie ostatnie foto.Zeby nie OT.
Zaloz moze jakis hokej do tego zderzaczka np.od ibizy cupry.Ladnie to bedzie wygladac i bedzie optycznie nizszy z przodu.
Aluski są jak najbardziej :oki: kiedyś jak bedziesz miał jakąś lużną kase to coś bardziej wyszukanego sobie kupisz, ale bardziej nie halo są pokrowce "turbo" z tesco. Jeśli gąbka i sprężyny nie wystają to one w tym momencie bardziej szpecą.
Bardzo ładne POLO według mnie i pewnie większość mi przyzna racje (lub tez nie ) oczka na przodzie jakieś ładne, auto ma fajny charakter, ale te lampy fabryczne no ni jak nie pasują...
... oto nowe fotki bo trochę czasu minęło i kilka zmian nastąpiło ...
jak widać na zdjęciach:
-dokładka pod zderzak znalazła swoje miejsce,
-felgi przemalowane na czarno,
-pokrowce z foteli znikły i raczej nie powrócą,
...najbliższe zmiany hmm...: na pewno z klapka od wlewu paliwa i chyba zawieszenie ze zmianą na zwykłe