Jedne jak i drugie to chińska tandeta, kiedyś miałem przednie Sonary i świeciły lipnie, zamiast szkła była pleksa. Minusem tych lamp jest również to jak zbijesz kierunkowskaz albo ktoś Ci uszkodzi to trzeba niestety całą lampę kupić a pojedynczo nie sprzedają. Kolejnym minusem tych lamp jest uciążliwe parowanie od wewnątrz.
Zdecydowanie odradzam
Z swojej strony mogę polecić tylne hella led tylko musisz się liczyć z cena ok 400 zł za komplet.
Przednie mam prawie identyczne,bardzo ładnie wyglądają,ale faktem jest że parują no i niezbyt dobrze świecą Co do tylnych to podobają mi się,ale słyszałem,że parują tak samo jak i przednie,więc zastanawiam się nad ich kupnem,pozdrawiam
Kiepsko ze szczelnoscia jest i dostaje sie do srodka wilgotne powietrze z zewnatrz. Problem w zasadzie tkwi glownie w tym, ze potem jak to sie nagrzeje od zarowek, to nie ma ktoredy odparowac, zostaje w srodku i po wylaczeniu wewnatrz sie woda skrapla na kloszu. W lecie pol biedy, ale w zimie nie chcialbym miec lodu wewnatrz klosza. Dlatego zrezygnoalem u siebie z zakupu Angel Eyes i przerobilem ori na smoked, z czego jestem wyjatkowo zadowolony.