[6n2] Zimne powietrze

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Klimator
Początkujący
Początkujący

[6n2] Zimne powietrze

Post autor: Klimator »

W zwiazku iż podczas wyszukiwania nie znalazłem odpowiedzi gdyż "W tej chwili nie możesz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za chwilę."

Ostatnio nie leci mi ciepłe powietrze pomimo ustawienia na max mam w zwiazku z tym pytanie, jak wyglada uklad linek albo gdzie znajde opis dostania sie do tego pokretla i jak zaczepic linki zeby to dobrze dzialalo ??

Dodam tylko że ostatnio kumpel mi robil hamulec ręczny i rozbierał tunel wiec myślę że ma to coś z tym wspólnego.

Przy okazji jeszcze jedna kwestia pokrywa popielniczki. Przy domykaniu mam z prawej strony szparę i nie domyka się do końca pewno podejrzewam znów złe złożenie tunela środkowego ale nie wiem jak się za to zabrać ?
Polo 6n2 1.4 MPI 2001 benz + gaz
Obrazek
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

viewtopic.php?f=25&t=4831&p=38723#p38723

ściągnij sobie instrukcję, i tam w jednym z nich masz opis demontażu wszystkich elementów wnętrza, o tym jak linki powinny być zaczepione chyba też, ale może po prostu ta od regulacji spadła z pokrętła i dlatego nic nie idzie z tym zrobić, zawsze możesz odkręcić sam panel ogrzewania i spróbować wyczuć czy linki siedzą na swoim miejscu, wyjmujesz tylko górną półeczkę na drobne i zaślepki po boku przełączników i masz dostęp do śrub :)

co do popielniczki to może kolega źle ją przykręcił, trzyma się na 2 śrubach, które przykręcasz od spodu, trochę jest tam ciasno i można czasem idealnie tego nie spasować, żeby się tam dostać trzeba zdemontować tunel, a jak to zrobić znajdziesz w instrukcjach :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
gallus
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gallus »

To może ci coś pomoże
viewtopic.php?f=14&t=13020

Ja ostatnio też sprawdzałem Linki jak napiszesz do mnie na gg to ci postaram się ogólnie wytłumaczyć co i jak.
Mam gdzieś trendy i style urodziłem się po to aby sam je tworzyć i wyznaczać.
Perła:http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 56&t=12121
Awatar użytkownika
Klimator
Początkujący
Początkujący

Post autor: Klimator »

Dziekuję bardzo za pomoc już sprawa załatwiona wypadla jedna linka z zaczepu ;]
Polo 6n2 1.4 MPI 2001 benz + gaz
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „układ chłodzenia + klimatyzacja/ogrzewanie”