Widzę, że jeden administrator wypowiedział się w poruszanej kwestii, więc nie widzę potrzeby alarmowania i mnie o zaistniałej sytuacji..., skoro jednak PW trafiło i do mnie - wtrącę swoje 3 grosze...
W wypowiedzi użytkownika Kulon:
"myślę że z Tobą nie będzie zbytnio dyskusji na forum - ale na takich oponach jak jeździsz to polówka wygląda jak kondon - ale prawdą jest że jeździsz bardziej komfortowo"
nie widzę nic obraźliwego - choć może czepiłabym się doboru słów... gdyż kondon ni jak nie pasuje mi tutaj do opisu sytuacji.
Stwierdził fakt pisząc, że jeździsz dużo bardziej komfortowo, ale jego zdaniem to nijak wygląda.
Użytkownik
Kulon ma do tego prawo - jak już
jujor wspomniał - to forum dyskusyjne, gdzie wyrażanie opinii jest jak najbardziej wskazane.
Niestety nie każdy z nas ma takie samo zdanie na określone temat, więc tego typu sytuacje się zdarzają.
Mój samochód też nie każdemu musi się podobać..., najważniejsze jednak, by podobał się mnie... i nawet jeśli ktoś powie złe słowo na niego, nie wpadam w szał, czy też panikę, bo to jego zdanie i ma do tego prawo, a że krytyka w każdej formie w jakiś sposób boli - to inna sprawa.
Nie dopatruję się aroganckiego tonu - choć o tonie ciężko mówić w sytuacji słowa pisanego, nie dopatruje się też chęci obrażenia użytkownika
polodriver13 przez użytkownika
Kulon - proszę więc raz jeszcze na spokojnie przeczytać post, o który tyle szumu i spojrzeć na niego w sposób nieco bardziej obiektywny...