witam wszystkich poraz pierwszy,mam w swojej poloweczce problem ze spryskiwaczami.poprostu niedzialaja i ktos pociagnol jakis dodatkowy przewod z wlacznikiem osobnym aby to uruchamiac,nadmieniam iz przelaczniki orginalne przy kierownicy sa sprawne,prosze o pomoc bo chcem usunac ten dodatkowy przelacznik z powodu niefunkcjonalnosci.pozdrawiam
[quote="martinezko"]witam wszystkich poraz pierwszy,mam w swojej poloweczce problem ze spryskiwaczami.poprostu niedzialaja i ktos pociagnol jakis dodatkowy przewod z wlacznikiem osobnym aby to uruchamiac,nadmieniam iz przelaczniki orginalne przy kierownicy sa sprawne,prosze o pomoc bo chcem usunac ten dodatkowy przelacznik z powodu niefunkcjonalnosci.pozdrawiam[/quote]
Piękne zdanie wielokrotnie złożone. Ledwo przebrnąłem przez całość twych wypocin. Zacznij uzywać kropek oraz zacznij używać spacji po znakach interpunkcyjnych, bo cieżko się coś takiego czyta. Szanuj wszystkich tych, ktorzy czytają Twoje posty.
A teraz błedy: pociagnol - co to k... jest? // pociągnął chcem - wstyd // chcę niedzialaja - wstyd do potęgi // nie działają poprostu - zdarza sie wielu // po prostu orginalne - zdarza się najlepszym // oryginalne
Wracając do problemu. Wiesz może dlaczego poprzedni wlaściciel samochodu zrobił sobie ten przełącznik?
Skąd wiesz, że oryginalne przełączniki [przy "rączce"] działają poprawnie? Bo skoro działają poprawnie, to na cholere komuś ten dodatkowy przełącznik? Może elektryk mial w zamyśle, zrobić tak aby najpierw sobie psiknąć na szybki, a póżniej dopiero przetrzeć wycieraczkami. Czyli zrobić takie opóźnienie. Obecnie po odpaleniu spryskiwaczy, startują od razu wycieraczki. Niestety suną często po suchej szybie.
Sprawdz czy pompka w ogóle dziala Ci.
I napisz czy wczesniej dzialalo Ci to wszystko. Czy dzialal tylko dodatkowy przelacznik, czy przelacznik plus manetka.