Styczeń 25, 2025, 23:35:34
VWPolo Klub

Autor Wątek: LUBELSKIE/lublin  (Przeczytany 17022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Maj 24, 2009, 20:12:12
Przeczytany 17022 razy

kubpi

odradzam AUTOLUX na młyńskiej... chłopaki robią byle szybciej nie chce im się zerknąć na drobną rzecz a co mówić zrobić..idą na ilość i nie czepia się roboty za 100 zł
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »

Sierpień 15, 2009, 14:45:41
Odpowiedź #1

Kamil K

dzięki napewno będe omijał ten warsztat ;)

Grudzień 23, 2009, 14:33:53
Odpowiedź #2

Daimos

Ja odradzam warsztat na Lubartowskiej (sory, nie pamiętam nazwy, ale jest tylko jeden większy, bliżej spółdzielczości pracy)
Pękła mi rurka kiedyś przy chłodnicy, jawnie widziałem jak tryska z niej woda
Przyjechałem, obejrzeli i wniosek jeden - wymienić trzeba chłodnicę ;)
Po kilku minutowej kłótni, że to tylko głupia rurka, w końcu przy nich zaczęła tryskać z niej woda, zrobili się czerwoni (kłótnia taka zacięta, że ze 3 się zleciało, katować mnie, że to chłodnica) i przyznali rację
ale na tym się nie skończyło, nie chcieli mi wymienić kawałka tylko całą instalację, nie wiem, coś nakombinowali, wyliczyli mi chyba 300zł. Pojechałem do innego warsztatu na jakiś obrzeżach Lublina i na piwo tylko chcieli za tą usterkę ;)

Marzec 18, 2010, 12:40:44
Odpowiedź #3

Areck1

Witam
ODRADZAM ASO VW Skoda obok Tesco.
Robiłem tam zbieżność itp. musieli następnego dnia poprawiać bo po pierwszym niewielkim  dole kierownica uciekła o 90 stopni!!
Innym razem koledze walnęła pompa wody, którą defakto wymieniał u nich i jak się przy wymianie okazało wcześniej  założyli mu nieoryginalną cześć a zapłacił za oryginał.
Obsługa chamska i nie na poziomie.

Oszuści i tyle!!

Kwiecień 30, 2010, 00:39:46
Odpowiedź #4

magiakm

Gość
Stanowczo odradzam!!!:
"Euro-Auto" Stanisław Witkowski, Lublin, al. Kraśnicka 232
http://katalog.pf.pl/Lublin/Euro-Auto-S ... 5-m19.html

Banda złodziei!!! :ranting:
Ciężko biegi mi wchodziły w mojej polówce, ale nie to że nie mogłem jeździć autem przez to... poprostu chciałem zrobić z tym porządek. Pomyślałem że poszukam w Lublinie jakiś zakład który zajmuje się wyłącznie naprawą skrzyń biegów, żeby zrobili to fachowo no i nie ukrywam że myślałem że wtedy tanio zapłacę za taką uslugę w takiej firmie... okazało się że najbardziej rozreklamowany w necie jest właśnie zakład "Euro-Auto" więc co? udaję się tam, mówię jaka sprawa i zostawiam w końcu polówkę...
Nic się nie mogłem dowiedzieć co dolega skrzyni... takie wałkowanie owijanie w bawełnę, zero konkretów...dowiedziałem się później  że trzeba ją rozebraż i obejżećbo nic nie widać... a poźniej jak zadzwonilem gdy została rozebrana to się dowiedziałem że "nie jest źle..." łożysko igiełkowe do wymiany no i swoją drogą dodatkowe + 259 zł za Cięgno Włącz Biegu, ale przychodzi później do zaplaty i co? dowiaduje się przez telefon że napewno nie mniej niż1200 zł muszę przywieść ze sobą no i + za cięgno 259 zł czyli NIE MNIEJ  niż 1459zł  :roulette:
Niepoważni ludzie naprawdę... poprosiłem teścia byłego mechanikia żeby pojechał tam ze mną bo ja to się za bardzo nie znam na tych sprawach więc nie będę miał za bardzo jak wdawać się z nimi w dyskusje... teściu takiego sajgonu narobil że zapłaciłem w końcu 900zł i przeprosiny usłyszeliśmy na końcu...
W tym poście opisałem tą sytuację viewtopic.php?t=12098
szczerze ODRADZAM!!!
Pozdrawiam

Sierpień 09, 2011, 23:08:07
Odpowiedź #5

wojtasllb

Cytat: "magiakm"
Stanowczo odradzam!!!:
"Euro-Auto" Stanisław Witkowski, Lublin, al. Kraśnicka 232

właśnie jestem świeżo po remoncie skrzyni w tym zakładzie, robota polegała na rozebraniu i złożeniu na nowych pierścieniach blokujących synchronizatora 1 2 i 3 biegu, które dostarczyłem sam wraz ze skrzynią. Za usługę zapłaciłem 250zl i jestem z roboty zadowolony jak na razie wiec chyba nie ma się co tak bać tych ludzi, po prostu trzeba wiedziec co sie chce i z gory umawiać sie na konkretne kwoty do zapłaty, każdy chce zarobić jak najwiecej taki już jest ten kraj. pozdro