Technika > Warsztaty
Adresy szrotów z częściami do VW oraz pozostałych VAG-ów
maluszek:
Przeglądajac forum zauwazyłem ze nia ma jeszcze tekiego tematu odnosnie własnie szrotow.
Jezeli ktos potrzebuje czesci do 6N ostatnio byłem na szrocie miedzy podkową lesna a otrębusami (szrot z anglikami znak rozpoznawczy nad brama wisza dwa czerwone MG ) i mieli dopiero co przywiezionego do rozbiorki całego angielskiego czerwonego polo jak dobrze pamietam 3D. Przejezdzam tamtedy dosyc czesto moge sie popytac o jakies czesci
O i własnie o to mi chodzi :) nie wiem czy to odpowiedni dział ale szrot to prawie jak warsztat :)
razzor_6n2:
a do 6n2 mają jakieś części :?: :boredom:
Toto:
ja bym proponował, żeby osoby, które znają jakiekolwiek adresy szrotów, gdzie specjalizują się w VW albo autach niemieckich, wpisywały tutaj adres i krótki opis, a autor najwyżej będzie wklejał do pierwszego wątku wszystkie przydatne informacje, np. z podziałem na województwa :)
btw. wiem, że na Śląsku jest jakiś szrot specjalizujący się w niemcach, okolice Katowic, Sosnowca? mógłby ktoś napisać dokładny adres jeżeli wie o co chodzi, bodajże jest to jakaś mniejsza miejscowość...i jeszcze w okolicy Bielska-Białej jest jakiś szrot z bardzo dużym wyborem, również bym prosił o jakieś konkretne info :)
Benek:
Co do szrotow to ulica strazacka www.autokasacja.pl chyba najbardziej znany szrot w okolicach warszawy ale do polo duzo czesci nie maja :/
r2k4 ciezko jest znalezc 6n2 na szrocie.
Ralph:
--- Cytat: "Toto" ---i jeszcze w okolicy Bielska-Białej jest jakiś szrot z bardzo dużym wyborem, również bym prosił o jakieś konkretne info :)
--- Koniec cytatu ---
Zapewne chodzi o miejscowość Jasienica. Cała miejscowość to jedno wielkie szrotowisko. Często jedno domostwo specjalizuje się w czymś innym. Opony, blacha czy inne elementy samochodów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej