Witam. Odradzam warsztat samochodowy LIMANÓWKA WAŁBRZYCH !
Rok temu oddałem do nich uszkodzony samochód objawy były takie, że dławiło go przy dodawaniu gazu i szarpało silnikiem. Czasami nie można było odpalić. Paliło bezpiecznik od świec. Powiedzieli, że to uszkodzony silnik brak kompresji na dwóch cylindrach. Wyremontowali mi kompletnie silnik zapłaciłem 1500zł a na samochód czekałem prawie miesiąc ! ciągle przekładali termin odbioru samochodu, zwiększali cene z tygodnia na tydzień nagle coś dochodziło a na koniec się okazało, że po remoncie silnika dalej jest ten sam objaw ! co sie okazało podeszło dwóch innych mechaników i wymienili pompe paliwa za 100zł i auto ożyło i jezdzi do dzisiaj ! brak wiedzy ze strony niektórych mechaników w tym warsztacie kosztowało mnie sporo kasy na darmo bo na dodatek cieknie mi miska olejowa a przed remontem nie ciekło nic. Przy zmianie opon na zimowe wyjechałem bez hamulców chyba cofnęli mi klocki hamulcowe masakra !
Nie polecam, wiele negatywnych opinii na ich temat słyszałem i sam się przekonałem. Mają spory ruch i pewnie dlatego naprawiają auta na szybko i na odpierdziel.