Wrzesień 20, 2024, 06:41:26
VWPolo Klub

Autor Wątek: Czyzol12 - Polo Classico - Polo 6kv2 1.4 MPI  (Przeczytany 2437 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sierpień 29, 2017, 22:28:40
Przeczytany 2437 razy

czyzol12

Cześć;
Od pół roku wożę swój (i dziewczyny tyłek) klasycznie białym polo i dzisiaj postanowiłem się nim pochwalić na forum ;)
Auto przekazywane z matki na ciotkę i tak przestało 17 lat w garażu, jeżdżone po bułki - przebiegu ma 160 tysięcy. Niestety któraś z dam postanowiła krzywo wjechać do garażu, co poskutkowało przerysowaniem boku i urwaniem lusterka - stąd też teraz mam dwa inne lusterka (strona kierowcy jest czarna, więc jedzie szybciej), a gdzieniegdzie na uszczelkach zostały ślady po szpachli.
W takim stanie go kupił tato i cóż; spróbuję przeforsować jakieś zmiany ale zobaczymy z jakim skutkiem

Silnik: 1.4 16v
Moc: 59 (bo jeden kuc uciekł)
Kolor: biały
Wyposażenie: podstawowe

W aucie jak dotąd zmieniłem:
-> radio
-> głośniki w drzwiach z przodu
-> dodałem tweetery

Planowane zmiany:
-> wzmacniacz plus tuba basowa
-> na razie może jakieś lepsze kołpaki, potem alufelgi
-> może jakieś dokładki
-> spojler?
-> przyciemniane szyby

Na dzień dzisiejszy auto prezentuje się następująco:

Sierpień 30, 2017, 09:59:50
Odpowiedź #1

Duzzzy

Już jest Polo na daily.

Listopad 08, 2017, 00:18:05
Odpowiedź #2

czyzol12

Cześć;
Udało mi się ruszyć trochę z tym samochodem i wstawić tweety w słupki z przodu. Aktualnie męczę się z wygłuszeniem drzwi, zrobieniem dystansów pod głośniki, a także zaślepieniem tego ogromnego otworu technicznego w drzwiach. Postaram się na dniach napisać o tym jakiś post, coby zostało dla potomnych. Kolega suzuki już to robił i zdjęcia zamieszczał, ale u mnie jest o tyle ciekawiej że mam po liftowe drzwi i musiałem dostosowywać się do tapicerki drzwi :D Trochę gimnastyki jest !