Witam Was!
Od 10 czerwca w dziale Projekty wprowadzamy nowy podział.
Będziemy mieli 3 działy:
"Projekty zaawansowane" - tu nie będzie można zakładać tematów, moderatorzy zadecydują o przeniesieniu tu, będzie to wyróżnienie dla najlepszych, najmocniej zmodyfikowanych aut Klubu
"Garaż" - samochody seryjne Klubowiczów, lub lekko zmodyfikowane
"Inne niż Polo" - passaty, fordy, dodge
, i inne wynalazki niepolowe.
Klubowicze mogą zakładać tematy w dziale "Garaż" lub "Inne niż polo" - myślę że tu raczej nie będzie problemów a przeniesienie do Projektów zostanie dokonane przez moderatorów. Nie robimy głosowań itd.
Dodatkowo KAŻDY temat będzie musiał zawierać 2 rzeczy aby funkcjonować w dziale: Po pierwsze -
Tytuł tematu wg schematu:
Wojciechu - Dodge Neon SRT-4 czy Misiopysio - Polo 6N2 Comfortline 1.4 MPI
Po drugie -
Układ tematu:
W pierwszym poście edytując go, zapisujemy wszystkie modyfikacje. Możecie dopisywać w miarę rozrastania się tematu, ale apelujemy o edytowanie pierwszego posta. Potem się bezsensownie szuka na 12 stronach jednego zdjęcia, pierwszy post MUSI być napisany zgodnie z tym szablonem:
Na
niebiesko- pola wymagane
Na
błękitno - opisy pisane przez Was
Cześć, mam na imię Wojtek, moje auto to Dodge Neon w wersji SRT-4 Silnik: 2,4 turbo DOHC
Moc: ok 240KM
Kolor: czarny
W aucie jak dotąd zmieniłem: Felgi seryjne 17" teraz są czarne z czerwonym lipem,
Zawias: gwint nex coilover, obniżony 5cm przodem 8 tyłem.
Przyciemnione szyby 15% przód, 30% tył,
customowe vinyle na aucie,
3" dolot K&N,
kable MSD wires,
zawór sterowania turbina AGP Stage3,
3" downpipe,
blow off,
likwidacja zwężek w dolocie,
rura dolotowa do przepustnica wymieniona na większa nierdzewkę.
Planowane zmiany: program Ecumaster [okolo 280-290KM]
Nagłośnienie - tweetery morel MT22 w słupkach, kable Jamo, zasilanie 30mm^2, 2 wzmacniacze: Steg QMS 2.150 zasilający 2 subwoofery Intertechnik MDS08 w skrzyniach BR20l, midwoofery Intertechnik MDS06 w wygłuszonych dynamatem drzwiach pędzone Audisonem VR209 [składany ręcznie] - odcięcie przez zwrotnice DLS reference.
zmiana oświetlenia na soczewkowe całkowicie czarne lampy z przodu,
przyciemnienie tylnych lamp,
likwidacja syfnych pomarańczek ze zderzaka
customowe rozpórki przód tył
Oto zdjęcia z początkuoraz kolejne zmiany: ...
...
...
Wszystkie tematy, które nie będą spełniały wymagań zostaną zamknięte, bez możliwości dodawania odpowiedzi. Tematy które mimo to nie zostaną zaktualizowane przez kolejnych 14 dni [wyślemy PW] zostaną przeniesione do archiwum jako nieaktualne.
Dziękujemy za zrozumienie
//Mała korekta posta, oraz dorzucenie strzałek przy zmianach - faktycznie, słuszna uwaga Suff. G.//