Witam
piszę ku przestrodze, ewentualnie by mieć rękę na pulsie podczas pobytu w tym warsztacie
panowie mieli swego czasu taką promocję tzn darmowy przegląd 35 punktów w aucie - potem wycena ewentualnych napraw
po przebadaniu auta- nie powiem bo w godzinę dali radę te 35 punktów sprawdzić (!!!) - stwierdzono m.in. wymiana misy olejowej (że przerdzewiała i jakieś wycieki z samej misy), wahaczy (i tu mi zaświtało że strasznie musiałbym te autko sponiewierać by całe wahacze były do wymiany), amortyzatory przednie(tu akurat się zgadzało i to mnie nie zdziwiło) plus dodatkowe naprawy które razem wyceniono na 1500zł
co mnie najbardziej zastanowiło nie dostałem do ręki żadnego dokumentu potwierdzającego np w formie tabeli, co to za 35 punktów jest badanych, ani po badaniu listy koniecznych napraw w raz z cennikiem
sprawdziłem to u innego mechanika i okazało się że misa ma się dobrze a rdza jest tylko z wierzchu a ewentualnie dla świętego spokoju simering wymieniliśmy choć autko oleju nie brało i praktycznie nic nie dolewałem od wymiany oleju (wiadomo wymiana co rok

) amorki wymieniłem a wahacze były ok tylko jeden trzpień czy przegub był do wymiany ( sprawdzę na fakturze to potem poprawię)
razem wyszło ok 650 zł (dodam że pasek rozrządu i napinacz wymieniliśmy)a nie 1,5tyś więc w tym tonie pragnę uczulić Was wszystkich na wszelkie promocje
warsztat się nazywa Fix Auto i spieszę wyjaśnić że nie wiem jak naprawiają auta bo na naprawę u nich się nie zdecydowałem-być może są dobrymi fachowcami ale chyba trochę za bardzo chcą zarobić
ciekaw jestem czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tym warsztatem