Gwoździu jeśli chodzi o zlot to wszystko działo się poza nami. Z tego co wiem to logo na plakat poszło bez zapytania nas o to czy dokładamy się do nagród. Zapytania nie było. Ani z Twojej strony ani ze strony Kostka. Mailowe,czy na pw lub też FB shiny. Dostałem info ok tygodnia przed zlotem ze trzeba coś ogarnąć, zrobiłem co mogłem bo miałem związane ręce w takim terminie. Budżet zlotów staramy się zamknąć do maksymalnie końca Marca.
Tak jak Ci pisałem, nie miałem czasu w sezonie aby do tego usiąść, a nie chciałem niczego robić na łapucapu. Przez cały sezon 5 dni w tygodniu pracowałem 8h dziennie a po pracy montowałem filmy, a w weekendy wyjeżdżaliśmy w Polskę robiąc kupę kilometrów. Dodatkowo też mam jakieś życie prywatne na które w sezonie zostawał mi skrawek czasu.
Prośba o stworzenie działu którą wystosowałem nie miała na celu "trzepania kasy", tylko zapoznaniu ludzi z Polską marką która robi coś z pasji. Dlatego też dzieliliśmy się wiedzą i pisaliśmy obszerne poradniki. To naprawdę mało? Dawaliśmy każdemu z użytkowników możliwość zrobienia tańszych zakupów, to też chyba nie było złe ?Żadne posty nie zostały bez odpowiedzi ponieważ miałem powiadomienia na mailu o nowej odpowiedzi w dziale. KAŻDY, powtarzam KAŻDY otrzymał odpowiedź, zarówno na POSTA i na PW.
Ludzie widzą tylko fanty i gratisy, podobna polityka do forum KA. Tyle ze oni wysyłali przymus gratisów, a od was nie dostaliśmy żadnego zapytania które zapewne było by rozpatrzone pozytywnie.
Poza tym z tego co wiem to SG współpracowało z forum tylko przez moją osobę, wcześniej nie miało to miejsca, jedynymi "gratisami" były nagrody które załatwiłem, więc ciężko mi określić skąd wziąłeś to jak było kiedyś.
Nie rozumiem dlaczego wszystko zrzucasz na nas. Skoro my nie dostaliśmy żadnych zapytań, a mamy na głowie ok 20 eventów i nie w naszym obowiązku leży pamiętanie o nich tylko po stronie organizującego. To jego rolą jest przypilnowanie żeby wszystko szło swoją koleją.
Jeśli twierdzisz ze olaliśmy temat, chciałbym zobaczyć zapytanie o partnerstwo na zlot, o nagrody itd
W 2015 roku miałem czas i byłem aktywnym forumowiczem i ogarnąłem co tylko sie da aby nagrody były, w tym roku stałem po drugiej stronie i po prostu nie miałem na to czasu i nie była to moja rola. Ale nikt nie podszedł i nie powiedział DZIĘKI KORZEŃ, ponadto oddałem swoją nagrodę na licytacje, ale dobrych rzeczy się nie pamięta
Wyje*anie wszystkiego włącznie z kontem bez słowa to raczej nie jest sposób na załatwianie sprawy, najpierw należało by się skontaktować z drugą strona.