Klub > Promocja i partnerzy - rabaty

Dyskusja na temat gazetki

(1/34) > >>

maziunia:
Temat rzucony już jakiś czas temu na Forum, niestety pomimo wielu chętnych jakoś trudno było się im zebrać, by coś stworzyć.
Powstał, więc pierwszy numer pisma, który stanowi "zbiorcze" zestawienia naszych tegorocznych, najważniejszych działań, mam nadzieję, że do tworzenia kolejnych numerów zaangażują się też inni - do czego serdecznie Was zachęcam...

A tymczasem zapraszam do pobrania PIERWSZEGO NUMERU NASZEGO KLUBOWEGO PISMA:

BY POBRAĆ PISMO, KLIKNIJ TUTAJ

Pozdrawiam świątecznie
maziunia81

Alan6R:
Świetna robota, bardzo podoba mi się gazetka, przeczytałem cała i myślę że pomysł jak najbardziej okej ;). Oby tak dalej, powodzenia życzę.
PS. Dodaje mirror na Rapishare.com - konto premium.
http://rapidshare.com/files/323106540/vwpoloklubpolska.pdf.html

Bruczyk:
gazetka super teraz trzeba by ja rozpromowac.

Benek:
Moze by napisac do portali takich jak VW Mania zeby napisaly o tym newsa ? :)

maziunia:
Aoox dzięki...
Po pewnym czasie załadujemy ją na serwer klubowy, tymczasem teraz, by go nie obciążać użyłam swojego konta premium na sendspace.

Bruczyk- dzięki za miłe słowa - to co pojawiło się w tym numerze - to na zachętę dla osób, które zechciałyby podjąć współpracę podczas tworzenia kolejnych numerów - docelowo ma to być kwartalnik.
Pomimo tego, że na mój pierwszy apel odpowiedziało sporo osób, jakoś chęci do działania brak.
Dziś Sarecto zgłosił się do wspierania nas przy powstawaniu numer 2 - kto jeszcze chętny zapraszam do tematu :arrow: viewtopic.php?f=43&t=6405

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej