Klub > Promocja i partnerzy - rabaty
Zbiórka materiałów do kolejnego numeru Magazynu Klubowego
JuStIcE:
Panie i Panowie, jako że razem z kolegą shao zostaliśmy mianowani redaktorami Magazynu Klubowego, prosimy o nadsyłanie tekstów do zamieszczenia w gazetce. Chcielibyśmy, żeby pismo ukazało się jeszcze przed świętami, a więc:
Jeżeli ktoś ma pomysły na to, co umieścić w gazetce, jesteśmy otwarci na propozycje. Mamy już kilka własnych idei, ale zawsze można urozmaicić wydanie. Mile widziane są fotoporadniki - z tym, że muszą być dość szczegółowe i zdjęcia powinny przedstawiać każdy etap prac. Nie przejmujcie się tym, że Wasze teksty mogą być mało profesjonalne czy też nie macie talentu do pisania - ważne jest to, żeby tekst dotyczył Klubu / Klubowiczów bądź spraw związanych z Klubem. Mogą to być opisy grup regionalnych, których członkowie spotykają się na spotach, relacje z imprez motoryzacyjnych, w których Klubowicze brali udział (VAG Event, ale też różnego rodzaju integracje czy zloty). Oczywiście do tego typu tekstów proszę dołączać zdjęcia, które możemy umieścić w Magazynie (o tym że w przyzwoitej jakości chyba nie muszę pisać :D), najlepiej zrobione aparatem i w oryginalnej rozdzielczości.
A teraz jak, kiedy i co??
- Tekst najlepiej podsyłać w pliku Word'oswkim na mojego maila: magazyn.vwpkp@gmail.com
- Zdjęcia muszą być wyraźne i dobrej jakości.
- Każdy tekst czy zdjęcia będą podpisane. Teksty zanim trafią do magazynu będą sprawdzane i poprawiane w razie potrzeby.
Teraz trochę o zdjęciach od shao:
Format:
1. Przyjmujemy kazda ilosc JPGow
2. Rozmiar min. 1600px po długim boku
3. Starajcie sie wysylac w max. jakosci (nie kompresujcie fot! to nic, ze beda duze - jakosc musi wazyc :D).
4. Tylko kolorowe zdjecia sie licza (czyt. nie w skali szarosci - ta na specjalne zamowienie moge zrobic ja).
Kadry:
1. Zalezy nam glownie na poziomych ze wzgledu na format gazetki, ale pionowe tez sie przydadza!
2. Jezeli bedziecie focic swoje auta w calosci to robcie zdjecia zarowno ciasne jak i takie gdzie auto oddycha iloscia przestrzeni (stanowi tylko czesc kompozycji/calosci). Na tych drugich lepiej uklada sie tekst :)
3. Robiac zdjecia pojedynczych elementow/grup elementow bawcie sie glebia ostrosci (jezeli macie taka mozliwosc), akcentujcie to co w Waszych autach jest najlepsze/najciekawsze.
Zgoda na wykorzystanie:
1. Jezeli jestescie autorami zdjec to przesyłając mi fotki, wyrażcie zgodę na ich wykorzystanie dla celów Magazynu Klubowego.
2. Jezeli nie jestescie autorami, to musicie taka zgode zalatwic albo dac kontakt do danej osoby i zalatwianiem tego zajmę się ja.
3. Z naszej strony zoobowiazujemy sie do przestrzegania wszystkich zasad dotyczacych praw autorskich i praw majatkowych!
To chyba tyle na poczatek.
Myślę że nie zawiedziecie mnie i otrzymam całą masę materiałów i będę musiał się poważnie zastanawiać nad wyborem :D
W razie pytań, najlepiej piszcie albo na maila podanego wyżej, albo na gg: 3643704 (tylko bez spamu proszę).
PozdraVWiam :)
boczek:
No to tylko pogratulować tytułu :good: :clapping:
OT>
i gratki za trzeci nr gazetki.
Przydało by się teraz wkleić w następny nr.foto grupy mazowieckiej.taka mała propozycja
maziunia:
Bartku e-mail poszedł :)
JuStIcE:
Dzięki Aga :) Panie i Panowie, nieprzekraczalny termin nadsyłania artykułów mija 10 grudnia, więc piszcie i przysyłajcie (7,5 GB wolnego miejsca na poczcie, więc bez obaw że zapchacie mi skrzynkę czy cóś :D). Fotki najlepiej w oryginalnym rozmiarze, nie zmniejszane!!!
JuStIcE:
Panie i Panowie - czekam jeszcze na kilka artykułów. Czaja obiecał mi skleciś coś o grupie mazowieckiej, mam też dostać kilka słów o zachodniopomrskiej i ciągle czekam na jeszcze... Może ktoś mnie zaskoczy?? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej